រកឃើញចិត្តអត្ថប្រយោជន៍ការកាត់បន្ថយ boggling ទម្ងន់នៃល្ពៅ, របៀបក្នុងការត្រៀមខ្លួនបានល្អបំផុតហើយចំនួនទឹកប្រាក់ដែលអ្នកវាគួរដើម្បីបរិភោគដើម្បីទទួលបានផលប្រយោជន៍ច្រើនបំផុតពីល្ពៅ - មួយនៃការចិញ្ចឹមបីបាច់ជាតិខ្លាញ់ឆេះគួរឱ្យភ្ញាក់ផ្អើលធម្មជាតិ។
ការបំផ្លាញ, ល្ពៅត្រូវបាននិង gourds បានបញ្ជាឱ្យទាំងអស់នៅក្នុងក្រុមដូចគ្នានៃបន្លែ។ អ្នកនឹងរកឃើញការអភិវឌ្ឍនៅលើយូរល្ពៅមួយរីករាលដាលដើមទំពាំងបាយជូរមានផ្កាក្រូចធំសម្បើម។
ទៀងទាត់ស្បែកក្រហមនៅឡើយទេវាមិនមែនជាពិសេសការមើលឃើញមួយចំនួនជាមួយនឹងស្បែកបៃតង។ សាច់ល្ពៅជាអស្ចារ្យ, ក្រូចសប្បាយ។
ល្ពៅជាផ្នែកមួយនៃបន្លែដែលអាចចូលដំណើរការនៅក្នុងរដូវរងារ។ អ្នកអាចទទួលបានល្ពៅថ្មីនៅក្នុងការដួលរលំនិងខែដំបូងនៃរដូវរងារ។
អត្ថប្រយោជន៍ដុតបំផ្លាញជាតិខ្លាញ់នៃល្ពៅ
មិនមានការពិតប្រាកដក្រាមនៃជាតិខ្លាញ់ក្នុងរង្វាស់នៃល្ពៅមួយ។ ល្ពៅមានជាតិសូដ្យូមទាបនិងកូឡេស្តេរ៉ុលទាបជាមួយនឹងគ្រាន់តែជា 2 ក្រាមក្នុងម្នាក់ក្នុងមួយរង្វាស់នៃសាច់ល្ពៅ។ ពួកគេត្រូវបានពោរពេញទៅបន្ថែមជាមួយនឹងវីតាមីននិងសារធាតុរ៉ែនិងប្រូតេអ៊ីនខ្ពស់។ អ្នកនឹងរកឃើញ: ជាតិខ្លាញ់មិនឆ្អែត, ប៉ូតាស្យូមម៉ាញេស្យូម, ផូស្វ័រ, ស្ពាន់, ជាតិដែក, ស័ង្កសីនិងសារធាតុកាល់ស្យូមនៅក្នុងល្ពៅ។ ជាតិអាស៊ីដ folate និងវីតាមីន C ដែលត្រូវបានរកឃើញនៅក្នុងទ្រព្យសម្បត្តិនៅក្នុងល្ពៅ។ វិធានការទប់ស្កាត់និងការយ៉ាងខ្លាំងនៃការរកឃើញនៅក្នុងល្ពៅនូវសារជាតិ lutein សុវត្ថិភាពប្រឆាំងនឹងឱនភាពនៃការមើលឃើញនិងទឹកធ្លាក់។ អ្នកអាចប្រាប់បានដោយម្លប់ក្រូចស្អាតអស្ចារ្យនៃល្ពៅថាវាត្រូវបានផ្ទុកជាមួយដោយ beta carotene - ជាការពង្រឹងកោសិកាសំខាន់។ ក្នុងរាងកាយមនុស្សនេះដោយ beta carotene ដែលបានរកឃើញនៅក្នុងល្ពៅទទួលបានដើម្បីឱ្យមានវីតាមីនមួយនិងសម្តែងសមត្ថភាពសារៈសំខាន់ជាច្រើន។ ការចិញ្ចឹមបីបាច់ដែលសម្បូរទៅដោយ beta carotene ដែលអាចប្រយុទ្ធប្រឆាំងនឹងដុំមហារីក, ជំងឺសរសៃឈាមបេះដូងនិងជំងឺដាច់សរសៃឈាមខួរក្បាល។ ជំងឺនិងចាស់ទុំនិងផលប៉ះពាល់ចុះខ្សោយរបស់ខ្លួនត្រូវបានច្បាំងនឹងបេតាការ៉ូ។
ទទួលបានត្រៀមខ្លួនជាស្រេចល្ពៅ
ធ្វើឱ្យប្រាកដដើម្បីមកយកល្ពៅដែលមានច្រើនហើយក្រុមហ៊ុននិងមិនមានភាពមិនល្អឥតខ្ចោះ។ អ្នកអាចទុកវានៅក្នុងត្រជាក់, កន្លែងដែលស្ងួតសម្រាប់ប្រវែងអ្វីអំពីពេលវេលាដែល 3 ខែនៅលើឱកាសបិទដែលអ្នកដោះស្រាយវាច្បាស់ណាស់។
បន្ទាប់ពីអ្នកបានកាត់បន្ថយល្ពៅបើកចំហអ្នកគួរតែញ៉ាំវានៅខាងក្នុងមួយសប្តាហ៍។ នៅពេលដែលការកាត់បន្ថយ, រក្សាបំណែកល្ពៅទូទឹកកកនៅក្នុងកញ្ចប់ប្លាស្ទិច។
វាអាចនឹងមានការលំបាកក្នុងការកាត់បន្ថយការចូលទៅក្នុងល្ពៅមួយ។ ប្រើប្រាស់កាំបិតមុតស្រួចនិងថាគឺជាការមានចំណុចទាញយូរ។ មុនពេលដែលអ្នកធ្វើអ្វីផ្សេងទៀត, ធ្វើឱ្យប្រាកដថាដើម្បីលាងដីបិទល្ពៅណាមួយ។ កាត់វាទៅជាបំណែកនិងយកចេញ mash គ្រាប់និងស្បែក។ លើសពីនេះទៀតអ្នកអាចចំអិនល្ពៅទាំងមូលនិងស្បែកវា; ជម្លៀស mash និងគ្រាប់នៅពេលដែលវាត្រូវបានបញ្ចប់។ រក្សាទុកក្នុងចិត្តដើម្បី Jab គម្លាតមួយចំនួននៅក្នុងល្ពៅដូច្នេះចំហាយអាចទទួលបានឆ្ងាយ។ នៅពេលដែលវាត្រូវបាន caramelized, expel ល្ពៅពី broiler នេះ។
អ្នកអាចពពុះ, ចំហាយ, បំែបកឬភាពបរិសុទ្ធល្ពៅនិងប្រើវានៅក្នុងស៊ុប។ ល្ពៅកំទេចធ្វើឱ្យភាគីម្ខាងចានបន្លែមួយសមរម្យ។
ជាក់ស្តែង, អ្នករាល់គ្នាស្រឡាញ់នំល្ពៅ, ទោះជាយ៉ាងណាអ្នកអាចធ្វើឱ្យនំដូច្នោះទាបជាតិខ្លាញ់, នំ, និងពំនូករឿង yummy ផ្សេងទៀត។